Nog 8 nachtjes - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu Nog 8 nachtjes - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu

Nog 8 nachtjes

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Renate

02 April 2006 | Griekenland, Kos

Nog 8 nachtjes en dan is het zover! Dan ga ik voor 7 maanden werken op Kos!!

• 02 April 2006 - 12:42

Linda:

Heel veel plezier en vooral veel genieten

• 02 April 2006 - 13:11

Kevin:

Veel plezier Renate

Kevin

• 02 April 2006 - 14:42

Martina:

renate wij wensen jou heel veel plezier en gezelligheid toe en heel veel succes daar in griekenland

• 04 April 2006 - 10:34

Jolanda:

heel veel succes daar ik hoop dat je het naar je zin hebt xxxoezzz jo

• 04 April 2006 - 12:08

Patrick:

veel plezier nichtje ;)

• 04 April 2006 - 13:31

Daniëlle:

He doosie, heeeeel veeeel plezier en geniet ervan lekker uitrusten!! we spreken mekaar van te voren nog wel even dan doen we even een borrel!! :D xxxies Daniëlle...

• 04 April 2006 - 20:22

Ingrid:

Heej renate,
    Denk niet dat dat ik binnen nu en 8 dagen nog zie!!! Maar wil je heel veel plezier wensen daar op kos!:-D
    kusjes ingrid

• 05 April 2006 - 19:13

Robin:

Heyaaa meiske!

Hey heel veel plezier in Griekenland,maar er wat leuks van he!Spreek je wel weer op msn!

Kussiejs Robin

• 06 April 2006 - 10:57

Beatrtiz:

hey mopie
    ben nu op mijn wek ben even aan het pauze houden!moet zo weer beginnen dus kiss ik spreek je later als ik thuis ben doei

• 07 April 2006 - 14:24

Bea:

hey heb je al nieuws van je baan?ik spreek je zo op msn ik ben bijna klaar!goed kiss

• 09 April 2006 - 17:12

Irma:

Hee Renate

Ik hoor dat het nog iets uitgesteld is,maar ik wil je alles liefs en goeds toewensen, ik hoop dat je het naar je zin daar hebt en heel veel plezier zult hebben.

Veel liefs van Irma

• 10 April 2006 - 15:03

Anna:

Hoi renate,

Ik wens je veel succes en plezier in Griekenland-kos en stuur ons ook een lekker warm zonnetje in NL..haha groetjes