30-08 - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu 30-08 - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu

30-08

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Renate

30 Augustus 2006 | Griekenland, Athene

Mijn laatste verhaaltje die ik hier in Greece zal tikken. Vandaag was mijn laatste werkdag. Het was superrustig en heb geen 1 kind gehad. Ik had mazzel dat ik voor aquagym nog 5 a 6 mensen had! Vanmiddag ben ik ook een uur eerder naar huis gegaan omdat er gewoon nix te doen was. Het hotel is maar voor 40% vol nu. Over 1 a 2 weken word het superdruk dan gaat de zoon van de eigenaren trouwen en dan komen er voor de bruiloft alleen al 600 mensen en 90 gewone gasten. Er is dat 3 dagen feest en er zal die week ook geen animatie wezen omdat ze dan moeten helpen met alles voor de wedding. Maandag ben ik met mijn kamergenoot een dagje naar Heraklion geweest was echt een superleuke dag! We hebben smorgens om 10u de bus gepakt en waren om ong 1 uur inj het centrum van Heraklion. Het is ongeveer anderhalf uur reizen met de bus. Maar we zijn ook nog even naar de airport geweest omdat Tatjana daar haar ticket moest ophalen. Ik kreeg al helemaal de zenuwen dat ik daar was. Dan besef je echt dat het voorbij is en dat je binnen een paar dagen weer in het regenachtige Nederland bent. (hier is het nog steeds erg heet) In Heraklion zijn we lekker wezen shoppen heb van alles gekocht, tasje, schoenen, sieraden, luchtje enz. Het leuke is het moet allemaal weer in de koffer mee terug haha en dat ik heen ging zat ik al over me gewicht maar ja. Om 17.30 uur hebben we de bus weer terug gepakt en waren om ongeveer 19:00 uur in Agios daar zijn we nog even het stadje ingeweest en hebben daar om 20:00 uur de bus gepakt weer terug naar huis. Toen zijn we snel gaan douchen en omkleden en hebben de laatste bus van 21:30 gepakt weer terug naar Agios. Daar zijn we lekker uit eten geweest en ff wat gedronken met nadruk op dronken in Sorrento het was erg gezellig en waren weer rond 2 a 3 uur in de nacht thuis. Volgende dag doodziek van de drank maar weer lekker aan het werk geweest:S haha. Morgen heb ik dus lekker de hele dag vrij en dan ga ik de hele dag bakken op het strand. Mijn kamergenoot moet tot 13u werken dus die komt later. Waarschijnlijk gaan we dan weer op de jetski!! 'S avonds ga ik voor de laatste keer stappen met die engelse!! Vrijdag ga ik eerst uitslapen en als mijn kamergenoot terug komt van haar werk weer om 13u en dan gaan we vanuit Elounda met de boot naar het eiland Spinalonga. En dan terug en klaar maken om te vertrekken. Om 18u word ik weggebracht door iemand van het hotel naar het vliegveld en dan om 21:50 gaat mijn vlucht! Dan is het seizoen voorbij. Nou mijn volgende en laatste verhaaltje zal ik thuis tikken! Tot dan weer!!