16-aug - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu 16-aug - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu

16-aug

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Renate

16 Augustus 2006 | Griekenland, Athene

Zoo alweer 16 augustus. Zondagavond ben ik voor de laatste keer naar Kim geweest in Malia. Was een supergezellige avond! Lekker laat gemaakt 6 uur ofzo hehe ik was toch de dag erna vrij. Kim die vond het de volgende morgen wat minder leuk (ze moest ook werken)haha die had zeg maar iets teveel gedronken die n8 dat ze smorgens nog lam was haha lekker Kim!! Bravo! En met die engelse is het nog altyd even gezellig not! Hun willen alles alleen maar als hun dat willen and the don't care about me. Echt jammer maarja nog 2 weekjes volhouden. Het is jammer dat mijn kamergenoot altyd zolaat (01 a 02uu) klaar is met werken snachts anders kon ik ook met haar uitgaan. We hebben van de week eindelijk eens een Nederlands gezin in het hotel gehad uit Amsterdam met 2 jongens van een jaar of 6 en 9. En ook een Belgisch jochie van een jaar of 8. Het is de laatste 2 weken echt superheet bij ons hier elke dag wel 40 graden en weinig wind meer. Alhoewel we vandaag weer zoveel wind hadden dat de zonnenbedden weer door de lucht vlogen. Mja afentoe een dagje is niet erg.
En goed nieuws ik ging op de weegschaal staan (met veel tegenzin) en het viel zwaar mee want ik ben >>6<< kilo afgevallen ik moest er 3 keer opnieuw op gaan staan om het te geloven!!
Afgelopen maandag dat ik bij Kim vandaan kwam ben ik ook naar Agios naar het strand geweest. Ik dacht ff lekker bijkleuren nou jammer ik kon alleen maar in de schaduw liggen het was echt zo ontzettend heet het was niet uit te houden in de zon.
Aankomende maandag ga ik met mijn kamergenoot naar Heraklion de hoofdstad van Kreta! Me kamergenoot heeft een vrije dag gevraagd dus kunnen we mooi samen heen. Dan gaan we shoppen, naar het strand, Jetskieen enz. Ik hoop op een lekker dagje dus! We zouden vandaag ook gaan snorkelen omdat ik om half 5 vrij was, maar er was zo ontzettend veel wind dat ik niet gegaan was. Dus misschien maandag in Heraklio.

• 20 Augustus 2006 - 11:23

Wendy:

zo te horen heb je het leuk daar geen heimwee?:P:D nog veel plezier doei
    -xxx-kusjes-xxx-wendy