10 dagen op kreta
Door: Renate
Blijf op de hoogte en volg Renate
15 Mei 2006 | Griekenland, Athene
Als het goed ik krijg ik over 1 a 2 weken een ander appartement voor mezelf. Er zitten nu nog bouwvakkers in wachten tot die weggaan. En dan zit ik waarschijnlijk tot juni alleen daarin totdat die andere nederlandse meid komt (Kim) zij is ook iets van 19 ofzo. Ik mis het uitgaan nu al. Ik heb mijn kamergenoot gevraagd voor vanavond maar ze wist het nog niet.. gister wou ze ook al niet. Ik hoop vnd wel in Agios Nicoloas heb je allemaal kroegen en discotheken.
Ik ben iedere maandag vrij dus probeer iedere maandag even online te komen.
Tot de volgende keer.
Dikke kus uit Crete
15 Mei 2006 - 15:40
Mam:
Hoi Meis, goed om te horen dat alles oke is. En dat je het naar je zin hebt. Ik spreek je maandag op msn wel weer. Veel plezier daar en niet teveel zuipe. -
15 Mei 2006 - 15:53
Neefje(patrick):
eey nichtje fijn dat je het naar je zin heb en werkse he;) veel plezier nog he
groetjes van ons -
15 Mei 2006 - 17:23
Nichtje(wendy):
heej leuk dat je het daar leuk heb en dat je mooi weer hebt bedankt voor je tip!ik hoop dat het mooi word en dat jij het daar naar je zin houd he;)nou ik ga weer kusjes LOVE YOU(L)stuur je een kaartje???doeidoei(L)(K)(L)
15 Mei 2006 - 20:15
Martina:
hoi hoi renate
we zijn blij dat je het daar naar je zin hebt. wel lekker dat je ook een dag vrij bent om lekker zelf wat tekunnen doen daarzo. nou ik hoop dat ik maandag online ben en er ben dan kunnen we effe lekker babbelen groetjes en heel veel plezier en werkse natuurlijk op het mooie kreta van rob martina en ricardo