4 juli
Door: Renate
Blijf op de hoogte en volg Renate
04 Juli 2006 | Griekenland, Athene
Zo 26 juni echt geweldig!! Heb mooi 2 uur mee kunnen genieten van het Abraham feest van mijn pa , via de webcam!! Iedereen weer gezien en gesproken dat was echt super!! Ik ga nu al veel meer uit als de eerste paar weken ga nu zon 3 keer per week lekker stappen!! Gzellig met die engelse meiden en met Kim. Van de week heb ik op een Belgisch meisje opgepast van 2 jaar erg leuke mensen en een lief kindje!! Giateravond (maandag) ben ik lekker uit eten geweest met Keilly en daarna naar wat barretjes geweest in Elounda! Je kon wel zeggen dat we genoeg gedronken hadden!! HEt was erg gezellig. Het werk is leuk! De kinderen worden nu langzamerhand ouder dus kan er meer mee doen. Van de week ben ik voor het eerst IN de zee geweest om te spelen met de kids met de bal en de beachrackets nou de kids vonden dat natuurlijk helemaal geweldig de animator in het water ik was interesanter om op te klimmen en onder te dieuwen dan met de bal te spelen. Was wel lachen. Nog 2 weekjes en dan lekker naar Chersonnissos naar me broer!! Nou ik moet nu opschieten want moet nog naar huis fietsen en douchen en dan over een uur weer beginnen. En nu omdat mijn ouders op vakantie zijn staan evengoed alle foto's dankzij Kevin op www.renategroot.mijnalbum.nl.