26 juli
Door: Renate
Blijf op de hoogte en volg Renate
26 Juli 2006 | Griekenland, Athene
28 Juli 2006 - 20:22
Linda:
Hoi Meis, wij zijn weer terug van vakantie. Ik kan je foto's weer op internet zetten voor je. Maandag eindelijk weer fff echt bijkleppen op msn tot dan. xx mam -
29 Juli 2006 - 12:24
Danielle:
Hey wijfie,
Tof dat je het zo leuk heb daarzo!
En nog gefeliciteerd met je verjaardag, hoop dat je een leuke dag heb gehad.
Ik kijk alweer uit naar je volgende verhaaltje vind het altijd erg leuk om te lezen!! :D
xxx
Danielle
&
Mike -
01 Augustus 2006 - 09:14
Sam Mirjam:
hee renate
net je moeder gesproken kom je toch eerder thuis.is wel lekker denk weer naar het regenachtige nederland ja hier regent het 1 aug.wat een leuke fotos en zo lekker bruin als je bent. hee we horen het wel als je terug bent veel plezier nog en tot hoorns -
01 Augustus 2006 - 14:57
Tini En Ad V Schagen:
Renate, van harte gefeliciteerd met je verjaardag op 24 juli. We hebben vaak aan je gedacht maar het kwam er niet van om achter de computer te kruipen om je op die dag te feliciteren. Het is voor mij de eerste keer dat ik op een msn bericht reageer! Je hebt enorm genoten op je verjaardag zo lazen wij in het laatste bericht wat je stuurde. Over een maandje al weer thuis? Wij gaan 7 aug. voor twee weekjes met de caravan weg.We wensen jou nog een fijne tijd daar op Kreta. Groeten van Ad en Tini.