26 juli - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu 26 juli - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu

26 juli

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Renate

26 Juli 2006 | Griekenland, Athene

Zo de dagen bij jeroen waren echt supergezellig!! Maandag op mjn normaola vrijdag dag ben ik smorgens om 9 uur met de bus naar Chersonissos vertrokken en was om half 11 in het centrum. Ik belde hem op want wist niet precies waar ik moest wezen...volgens hem was ik erg vroeg half 10..ja als je je tyd nog niet een uur naar voren heb gezet wel;) Maar goed ik ben richting hun appartement gelopen en toen kwamen Jeroen en Bas mij tegemoet lopen. Bij het appartement aangekomen hebben we lekker de dag daar doorgebracht lekker zonnen..zwemmen..Savonds uit eten geweest en stappen natuurlijk!! Dinsdag werd ik weer daar wakker (om half 2:()want ik bleef daar slapen. We zijn weer daar gebeleven want ik moest om 4 uur de bus weer hebben naar huis omdat ik om 7 uur weer moest werken de minidisco. Woensdagavond heb ik om 6 uur weer de bus gepakt naar jeroen en we zijn weer lekker uit eten geweest en te stappen!! Donderdag ben ik met Jeroen en Bas naar Starbeach (zie foto's) geweest en om 4 uur weer de bus naar huis. En dat waren alweer de dagen bij Jeroen het was supergzellig!! Maar de tyd ging weer snel om. Zondagavond ben ik met die Engelse wezen stappen in Agios en me verjaardag gevierd dat was echt een superavond!! (dat kun je ook duidelijk zien op de foto's) Maandagochten op me verjaardag zelf is Kim naar Elounda gekomen waar ik al weer achter inet beland was! Daarna zijn we naar agios geweest lekker wezen shoppen en op een terrasje gezeten!! Daarna naar huis wezen douchen en weer de bus terug gepakt naar agios. Daar weer lekker uit eten geweest en weer ff wezen stappen. Ik heb van Annelein en Ivano een fles malibu gehad voor me verjaardag!! en van Al die engelse Passoa en jus orange en een grote kaart!! Dat was wel leuk!! En de Kaartjes die ik ontvangen heb zijn ook leuk:D Mooi opgehangen in me kamer!! Vandaag woensdag was wel een leuke dag met werken had ook 15 mensen met waterarobics!! Dat was echt leuk!! Nou tot snel weer!! Misschien wel over een maandje weer in holland!!

• 28 Juli 2006 - 20:22

Linda:

Hoi Meis, wij zijn weer terug van vakantie. Ik kan je foto's weer op internet zetten voor je. Maandag eindelijk weer fff echt bijkleppen op msn tot dan. xx mam

• 29 Juli 2006 - 12:24

Danielle:

Hey wijfie,
    Tof dat je het zo leuk heb daarzo!
    En nog gefeliciteerd met je verjaardag, hoop dat je een leuke dag heb gehad.
    Ik kijk alweer uit naar je volgende verhaaltje vind het altijd erg leuk om te lezen!! :D
    xxx
    Danielle
    &
    Mike

• 01 Augustus 2006 - 09:14

Sam Mirjam:

hee renate
    net je moeder gesproken kom je toch eerder thuis.is wel lekker denk weer naar het regenachtige nederland ja hier regent het 1 aug.wat een leuke fotos en zo lekker bruin als je bent. hee we horen het wel als je terug bent veel plezier nog en tot hoorns

• 01 Augustus 2006 - 14:57

Tini En Ad V Schagen:

Renate, van harte gefeliciteerd met je verjaardag op 24 juli. We hebben vaak aan je gedacht maar het kwam er niet van om achter de computer te kruipen om je op die dag te feliciteren. Het is voor mij de eerste keer dat ik op een msn bericht reageer! Je hebt enorm genoten op je verjaardag zo lazen wij in het laatste bericht wat je stuurde. Over een maandje al weer thuis? Wij gaan 7 aug. voor twee weekjes met de caravan weg.We wensen jou nog een fijne tijd daar op Kreta. Groeten van Ad en Tini.