Al weer 3 en halve week op kreta - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu Al weer 3 en halve week op kreta - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu

Al weer 3 en halve week op kreta

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Renate

28 Mei 2006 | Griekenland, Athene

Zo al weer een week voorbij. De tijd gaat echt zo snel ik zit hier nu al weer 3 en een halve week. Het weer is hier echt superwarm!! Nu overdag iets van 32 graden. Ik ben nu heel erg in mijn gezicht verbrand:S
Ik zou deze week al 3 keer uitgaan met de meiden van powder byrne maar ze hebben iedere keer afgezecht jammer genoeg:(
Morgen zouden we naar het waterpark gaan in Chersonissos maar jammer genoeg gaat dat ook al weer niet door, omdat Ivano en Annelein weer naar een ander hotel moeten.
Dinsdag is een nieuwe collega aangekomen! Een italiaanse jongen Diego! Er gezellig we zijn nu met zijn 4en! Die Nederlandse meid Kim komt jammer genoeg niet meer omdat er in het contract staat alleen dat er maar 4 animators van Time Out mogen werken in dat hotel en dat hadden ze over het hoofd gezien. Deze week heb ik niet heel veel meegemaakt heb veel gewerkt en ben een paar keer savond's naar een cafe geweest Friends! Dat is altyd wel erg gezellig!! Een leuke gezellig grappig barman!
En de 2 meiden die vorige week bij ons in het appartement zouden komen die zijn 2 dagen geweest en zijn nu weer weg:D dus we zijn nu weer met zijn 2en!!
Morgen heb ik dus vrij maar heb geen id wat ik ga doen:(
Misschien gezellig in me eentje naar het strand..
Dit was het weer even voor vandaag!
Tot snel weer

• 29 Mei 2006 - 16:16

Rosanne:

Heey,
    klinke allemaal super gezellig en in ieder geval een lekker zonnentje en temperatuur. Hier is het idd iets minder op het moment, maar ik had dit weekend de meiden op bezoek, dus dat was weer super gezellig. Kon een tijdje je berichten niet lezen, want we hadden geen internet, maar nu kan ik weer op de hoogte blijven.
    Groetjes en kus.

• 30 Mei 2006 - 14:39

Patricia:

Hey meissie, alles goed daar? Zo te horen wel:D Leuk je verhalen! Wordt alleen wel ontzettend jaloers op je.... hier is het echt rotweer, had zelfs nog gehageld vorige week. Maar ik ben blij om te horen dat je het leuk hebt daar! Nou, heel veel plezier nog daar en ik laat wel weer eens een berichtje achter! kus Patricia

• 04 Juni 2006 - 07:17

Jesse En Babette:

Hoi Renate, even hallo van ons uit Nederland.Wij vonden het heel erg leuk dat jij zo leuk met ons speelde in Elounda. Vooral in voetballen ben je erg goed. En Babette moet nog steeds giechelen omdat jij haar zo vaak kietelde. Deze week hebben wij de avondvierdaagse gelopen.Heel veel lieve groetjes ook aan Annelijn, want die vonden we ook heel lief. Daaaaaaaaaaag