5 juni - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu 5 juni - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu

5 juni

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Renate

05 Juni 2006 | Griekenland, Athene

Zoo deze week heb ik al heel wat meer meegemaakt!!
Zondag zijn de Nederlandse kindjes Babette en Jesse weggegaan dat waren leuke kids!! Die speelde al mijn spelletjes mee!! Smorgens voordat ze weggingen ben ik nog met ze op de foto geweest!
Vrijdag ben ik uit geweest in Agios Nicoloas met de meiden was echt super gezellig we zijn naar 3 barretjes geweest en voordat we naar huis gingen naar de sandwich shop:P
Zaterdag heb ik mijn eerste Aqaurobics les gegeven. Was er leuk!! Nu geef ik bijna iedere keer les.
Dinsdag zijn we met alle personeel van Time Out wat op Kreta werkt uit geweest! We Waren om 22u klaar met werken toen hebben we nog op Ivano gewacht want die moest tot 23 u piano spelen. we zijn eerst naar een barretje wat de baas af had gehuurd. Daarna met zijn allen naar een bar in Chersonissos! Was erg gezellig!!
Woensdag hebben we de eerste minidisco gehad echt een succes was erg druk!! Ik kan nu iets van 15 dansjes.
Vrijdag ben ik met de meiden naar Elounda geweest naar de Friends bar was erg gezellig!! We hadden mooi een lift gekregen dus mooi een taxi bespaard;)en had vandaag weer aqaurobis les gegeven. Is erg leuk om te doen. En kreeg complimentjes van de gasten. De minidisco weer voor de 2e keer gehad vandaag. Wat minder druk als de eerste keer maar weer erg leuk!!
Zaterdag Heb vandaag 4 cd's van Annelein gekregen die meiden hebben radio's dus kan nu lekker muziek luisteren!! Vanavond was ik lekker vrij!! Ging met Keilly, Ruth en Jonny uit eten. Was echt super lekker!!Ik heb ook 3 meiden van Powder Byrne geknipt!! Ze waren er erg blij mee en weer lekker extra geld verdiend!!
Zondag weer een dagje gewerkt. Vandaag zijn Annelein haar ouders aangekomen dus Annelein en Ivano hebben vanavond vrij. Ik ben deze avond door iemand van het hotel naar Malia gebracht naar Kim. En bleef daar slapen. En ben met haar uit geweest in Malia was super gezellig. Alleen er lopen daar alleen maar engelse en iedereen is echt dronken daar helemaal lam. En als je in een zijstraat kijkt zie je allemaal rare spelletjes;) die ze doen. Een paradijs voor boys.
Maandag wakker geworden in Malia. Kim was aan het werk ik ben er om half 12 uitgegaan ff gedoucht en toen gewacht tot kim terug kwam om 13u. Daarna hebben we wat gegeten in een restaurantje. Daarna ben ik met de bus naar Agios Nicoloas geweest. Winkeltjes gekeken. Heb een zonnenbril alleen gekocht. En ben toen weer met de bus naar Elounda gegaan en ff lekker op inet!! Ga straks denk ik even naar de kapper. Daarna naar huis en ff lekker relaxen. Ik zit nu met 3 andere meiden in het appartement. Is opzich wel gezellig. Alleen afentoe beetje een bende..Nou tot de volgende keer!!

FOTO'S OP
>>>http://www.mijnalbum.nl/Album=TUKUW3LQ

• 05 Juni 2006 - 15:22

Bas Slagter:

"Een paradijs voor boys."

Je zal er maar op vakantie gaan over ruim een maand ;) Wat vervelend nu toch!

• 06 Juni 2006 - 14:17

Rosanne:

Heey je hebt het lekker naar je zin lees ik. Dat is mooi. Is hier nu ook een btje mooi weer. Maar ga over anderhalve week alweer naar huis, dus gaat nu snel. Nog veel plezier daar.
    Kus

• 06 Juni 2006 - 18:35

Merel:

Zo te lezen heb je het erg naar je zin. De foto's zijn ook erg leuk ziet er mooi uit. En al flink bruin?? Hier zit bruin worden er tot nu toe niet echt in voor mij. Veel werken. Nog veel plezier. Kus

• 07 Juni 2006 - 22:44

De Straatkat:

we kunnen alleen maar zeggen: jij hebt het beter voor elkaar dan wij, op dit moment. Jammer dat je zo nu en dan strandstoel, hangmat of bed moet verlaten om op onchristelijke tijdstippen verwende kinderen aan het aquajoggen te krijgen. Dat gooit je vakantie zo in de war. Niettemin: erg leuk, vooral dat je je vermaakt. En heel, heel veel plezier nog in de rest van je vakantie, roodhoofdje.