10 juni - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu 10 juni - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu

10 juni

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Renate

10 Juni 2006 | Griekenland, Athene

Heb deze week bijna de hele week aquarobics les gegeven! Is echt leuk!! Echt veel gasten gaan nu allemaal weer weg ook de russen die 6 weken bleven en de russen die 4 weken bleven die gaan morgen en dinsdag weg:( erg jammer maar ja er komen wel weer nieuwe mensen. Op het moment zijn er ook veel nederlanders. En veel nieuwe russen (die ook 4 weken blijven) dat zijn beetje verwende kinderen die willen nooit spelletjes doen maar alleen maar met de volwassenen mee doen met sport en spel. We doen ook iedere middag darten en doe ik soms ook mee omdat er op het moment niet veel kinderen zijn smiddags. Das erg leuk! Deze week weer erg mooi weer geweest!! De laatste 3 dagen alleen erg veel wind en vanmorgen was het helemaal bewolkt maar smiddags weer mooi. 2 dagen terug regende het op heel kreta behalve bij ons!!Had gister afgesproken met de engelse meiden naar frieds cafe in elounda te gaan.. ik liep met een pools meisje die ook in het hotel werkt naar elounda..kom ik daar die meiden weer nergens te bekennen en niet te bereiken.. dus zat ff gezellig aan met die poolse meiden was wel gezellig! Net wou ik naar Elounda gaan fietsen ik pak me fiets zie ik dat die hele voorband helemaal leeg is..waarschijnlijk lek gestoken:S En toen kwam net de chief van powder byrne uit haar appartement en die heeft me een lift gegeven dat is wel lief. Morgen of maandag ofzo ff naar de fietsenzaak waar ik hem vandaan heb en ff vragen of ze hem kunnen maken. Vanavond had ik lekker vrij omdat er bbq is op zaterdag en dan kunnen wij niks doen.. alleen ivano en annelein zijn in de bar voor contact (kletsen met mensen) en maandag ben ik weer lekker de hele dag vrij!! hoop dat het een beetje mooi weer is! Iedere keer als we maandag vrij zijn is het die dag minder mooi. Maar we zullen zien!! DOEIII