17 juni - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu 17 juni - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu

17 juni

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Renate

17 Juni 2006 | Griekenland, Athene

Zoo van de week lekker een onweersbui gehad niet normaal het goot van de lucht..smorgens hadden we gewoon gewerkt het begon tegen 13u te plensen.. dus smiddags hadden we lekker vrij..met regen is er natuurlijk niemand op het strand .. had ik lekker de hele middag in bed gelegen..ook wel eens lekker. Gister ben ik uit eten geweest met 2 jongens was erg gezellig en daarna wezen stappen in Agios Nicolaos! daar waren de meiden ook dus was weer leuk!! was 4 uur thuis en vanmorgen weer fris om 10 uur ontbijten en werken. Maandag is Kim (die in Malia Park werkt) ook vrij!! en dan ga ik samen met haar naar het strand en uit eten en lekker stappen heb er zin in!! Vanavond ga ik babysitten om wat extra geld te verdienen. Van de week vond ik met fiets met een lekker band:S En die heb ik vandaag weer even laten maken. Zoe dat engelse meisje is dinsdag naar huis gegaan. En er zijn nu weer 2 andere nieuwe engelse meiden das wel gezellig!! Zo ik kijk er ook onwijs naar uit dat Jeroen me broer komt:D:D lekker 3 dagen vakantie:P haha lekker stappen en ff wat nederlandse gezelligheid!! nog 4 weekjes!! Nou ik moet nu opschieten want moet boodschappen doen en half 9 babysitten en moet nog naar huis fietsen ook dus tot de volgende keer!! kus

• 18 Juni 2006 - 09:46

Jeroen:

he zus, vier weekjes mmhh dat klink goed en niet ver weg!!!! feessie

• 18 Juni 2006 - 15:55

Danielle:

en wie komt er ook heel snel.... ja je leukste nichtje!!!:) 26 juli! kisss

• 20 Juni 2006 - 11:09

Mike:

mis je me al?

• 25 Juni 2006 - 18:31

Jolanda:

hey meissiej echt tof dat je het naar je zin hebt daar nou heel veel plezier nog en ik spreek je snel weer doeidoei xxxiezzz jolanda

• 26 Juni 2006 - 19:31

Ilham:

Hoi hoi Renaatje!
    Ik kreeg deze link van mijn vader. Wat super dat je nu in Griekenland zit joh! Heb ik helemaal niet meegekregen. Zo te lezen gaat het lekker met je. :P
    De groeten uit Nederland en blijf ons op de hoogte houden. ;)

xxx

Ilhame