26 juni - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu 26 juni - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Groot - WaarBenJij.nu

26 juni

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Renate

26 Juni 2006 | Griekenland, Athene

Zo allereerst papa van Harte Gefeliciteerd!!!!! Groot feest zonder mij:( Maar toch ben ik er nog een beetje bij aan het hoofd van de tafel op de webcam!! Zo vorige week maandag met kim de dag doorgebracht! We waren allbij vrij! Smorgens hebben we eerst ergens gegeten (wat niet te eten was) toen ff op inet geweest en toen lekker naar het strand in Agios Nicolaos Almiros Beach! Rond etenstyd weer naa rmijn appartement gegaan en ff lekker gedoucht daarna weer terug naar Agios daar hebben we lekker in een restaurantje gegeten en daarna wezen stappen!! Dat was echt super gezellig!! Half 7 smorgens thuis hehe. leuke jongens leren kennen!! De rest van de week gewoon weer gewerkt! Pamela Anderson zit nu bij ons in het hotel in Peninsula (het 6* gedeelte) We zijn nog met haar op de foto geweest! Vrijdag ben ik met 2 Amerikaanse meiden (gasten van het hotel) wezen stappen weer in agios, dat was ook weer een super gezelligavondje. Dit keer was ik half 8 's morgens thuis en weer vrolijk om 10 uur werken. Die morgen (ik was heel erg brak) kregen we een telefoontje met goed nieuws! Ik kreeg een nieuwe kamer voor mij alleen! O wat was ik nblij toen lekker alleen. Dus zaterdagavond lag ik om 22u in bed lekker te slapen. Gisteravond (zondag) ben ik naar Malia gegaan naar Kim!! We zijn wezen stappen in Mailia! We hebben die avond misschien 10 euro uitgegeven en waren best aangeschoten!! Met de juiste techniek krijg je alles gratis:D;) hehe. Vandaag moest Kim van 10 tot 13 werken ik had lekker uitgeslapen tot 12. Toen ze terug kwam om 13u vertelde ze dat ze nog tot 16u moest werken shit balen:S nja ze had pauze tot 15u dus zijn we naar een waterparkje geweest 5 min lopen van haar appartement daar hebben we lekker ff gelegen. Toen Kim weer moest werken ben ik naar het strand gegaan. Uiteindelijk moest ze dus tot half 6 werken. Echt een K*t dag alles ging niet zoals we gepland hadden. Nou toen zijn we naar Malia gegaan hebben we in het Hollandse eethuis gegeten. Een frikandel speciaal en een kroket echt een genot na 7 weken. Toen ben ik naar huis gegaan met de bus. En ff lekker internetten..tot de volgende keer...

• 27 Juni 2006 - 14:08

Linda:

Hoi meis. Helemaal top dat je guster via de webcam toch 2 uur heb kunnen mee genieten met het Abrahma feest van je pa. En dat nog wel aan het hoofd van de tafel. haha